Czy Aero2 to dobra sieć?

- garść podstawowych informacji dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z tabletami

Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez marskaria » 9 Sie 2014, o 16:37

Aero2 jest dobre do telefonu, żeby przeglądać sobie strony czy korzystać z poczty, co do innych urządzeń to nie polecam, strasznie zamula.
marskaria
 
Posty: 11
Rejestracja: 09 Sie 2014

Re: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez alantena » 13 Sie 2014, o 15:41

Do tabletu Aero2 będzie dosyć dobrze działającym internetem, ja mam taki w smartfonie i jest naprawdę wystarczający.
alantena
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 Sie 2014

Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez pokasala » 18 Sie 2014, o 16:07

Aero2 to nic nie warte połączenie internetowe, żeby obejrzeć 3 minutowy filmik, trzeba najpierw 5 minut poczekać, żeby się załadował. To taki powrót do internetu z początku XXI wieku.
pokasala
 
Posty: 11
Rejestracja: 18 Sie 2014

Re: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez jacek111 » 18 Sie 2014, o 18:07

pokasala napisał(a):Aero2 to nic nie warte połączenie internetowe, żeby obejrzeć 3 minutowy filmik, trzeba najpierw 5 minut poczekać, żeby się załadował. To taki powrót do internetu z początku XXI wieku.


tyle, że na początku XXI wieku za takie połączenie płaciło się stówę miesięcznie, a dzisiaj masz to za darmo i to jeszcze w tablecie ;) wiadomo że jest gorsze od płatnych sieci, ale raczej bez sensu to porównywać.
jacek111
 
Posty: 658
Rejestracja: 17 Lut 2014

Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez kamajastra » 19 Sie 2014, o 15:44

No właśnie, nie można porównywać, tak jak mówi jacek111. Ogólnie Aero to i tak spoko sieć, bo jest za darmo! a to u nas biednych studentów jest naprawdę dużym plusem, bo popracować się na tym połączeniu dać, poszperać w sieci tez można, wydaję mi się, że to kwestia przyzwyczajenia.
kamajastra
 
Posty: 10
Rejestracja: 18 Sie 2014

Do: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez kuna117 » 16 Gru 2014, o 21:02

A skąd dowiedzieć się czy aero będzie działało na moim tablecie? Podobno nie na wszystkich z 3G działa :/
kuna117
 
Posty: 2
Rejestracja: 16 Gru 2014

Do: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez jacek111 » 17 Gru 2014, o 18:14

Najlepiej sprawdzić w testach, popytać na forum - to mozę ktoś ma taki tablei i powie, albo napisać / poszukać u producenta na stronie.
jacek111
 
Posty: 658
Rejestracja: 17 Lut 2014

Do: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez Endżi » 6 Cze 2016, o 16:29

Ja korzystam z aero2 już od ponad dwóch lat i trochę zasmuciło mnie że po roku użytkowania tak to się spopularyzowało, że zrobili tą captcia, którą trzeba wpisywać co godzinę, jest to dość uciążliwa sprawa, ale fakt że jest to darmowa opcja jest bardzo budująca, ale i tak korzystaj z wifi jeśli masz tylko taką możliwość na poprzednim tablecie a był to galaxy Tab2 dobrze mi to aero działało teraz zainwestowałam w nowy tablet Galaxy tab E T561, kupiłam go w sferis jakiś tydzień temu i dostałam do niego starter z internetem więc aero tylko na starszym używają, podarowałam go bratu, ale długo sie nim nie nacieszy bo do 31 grudnia tego roku jest tylko.
Endżi
 
Posty: 9
Rejestracja: 06 Cze 2016

Do: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez oogdy » 13 Lip 2016, o 10:03

używałem ale bez szału, teraz leży i się kurzy
oogdy
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 Lip 2016

Do: Czy Aero2 to dobra sieć?

Postprzez Karll31 » 10 Sie 2016, o 20:53

Witam posiadam tablet manta mid 713 chcialbym w pracy podlaczyc go kablem ethernetowym by miec internet mam przejściówki ale tablet nie widzi tego podłączenia poprzedni tabled miał taką możliwość moze jakaś aplikacja pomoże?
Karll31
 
Posty: 1
Rejestracja: 10 Sie 2016

PoprzedniaNastępna

Wróć do Dla początkujących

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości