Problem z Hp Touchpad

- system operacyjny firmy Apple stosowany w legendarnym iPadzie - jaki jest? czy aż tak dobry, jak mówią?

Problem z Hp Touchpad

Postprzez Skupi » 26 Cze 2015, o 22:23

Witam ;)
Od razu przepraszam za złą kategorię, ponieważ nie znalazłem czegos takiego jak "webos".
Wyczysciłem tableta, tzn. kliknąłem w zakładce "Device info" Full erase.
Ok, wyczyscił się, ponownie uruchomił.
W menu wybierania języka Daję English > United Kingdom.
Proszą mnie, o połączenie się z siecią wifi.
Wprowadzam hasło, a tu nagle "No internet connection" Cannoct connect to network [...]
I po chwili ładuje się jakies kółko, a potem piszę "Server error"
Próbowałem połączyć przez inną sieć, ale to nic nie pomogło.
Inni pisali, żeby podłączyć tableta poprzez usb do komputera, i żeby wgrać WebOsDoctor, ale niestety
gdy podłączam tableta pod usb, to nie wyskakuje ten komunikat żeby udostępnić pliki.
Ale dodam, że usb mi wykrywa.
Nie wiem o co w tym chodzi...
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.. :)
Skupi
 
Posty: 3
Rejestracja: 26 Cze 2015

Do: Problem z Hp Touchpad

Postprzez jacek111 » 27 Cze 2015, o 12:08

sam "server error" można obejść, ale bez neta to będzie cięzko :D usb wykrywa czyli można wejść przez kompa na tablet?

Alternatywne rozwiązanie jest takie, żeby wgrać androida - pytanie czy taka opcja Ci odpowiada.
jacek111
 
Posty: 658
Rejestracja: 17 Lut 2014

Do: Problem z Hp Touchpad

Postprzez Skupi » 27 Cze 2015, o 14:01

Usb wykrywa, ale nie wyskakuje ten komunikat, że chce się połączyć z komputerem :/
Android może być :D
Skupi
 
Posty: 3
Rejestracja: 26 Cze 2015

Do: Problem z Hp Touchpad

Postprzez jacek111 » 29 Cze 2015, o 20:37

no to androida sobie zainstalujesz przez kartę sd ;) a komunikat nie wyskakuje bo jeśl idobrze rozumiem, to jeszcze nie jesteś nawet w pełni zalogowany do systemu.
jacek111
 
Posty: 658
Rejestracja: 17 Lut 2014

Do: Problem z Hp Touchpad

Postprzez Skupi » 14 Lip 2015, o 15:17

Heh, jak mam zainstalować Androida poprzez kartę sd, jeżeli tam nie ma wejścia na nią? :D
Niby jest tam jakieś, ale tego nie da się wyciągnąć. :(
Skupi
 
Posty: 3
Rejestracja: 26 Cze 2015


Wróć do iOS

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość