Modem do Internetu przez Aero2 na tablet Kiano 10 duo pro

- wydarzenia związane z tabletami, różne rankingi, premiery rynkowe

Modem do Internetu przez Aero2 na tablet Kiano 10 duo pro

Postprzez jank » 28 Gru 2013, o 13:51

Witam! Chciałem podzielić się informacją na temat modemu do tabletu Kiano 10 duo pro. W sklepie "Krzywy.pl" u p. Pawła są polecane modemy do w/w tabletu ale one nie współpracują z internetem przez Aero2. Więc po poszukiwaniach problem rozwiązałem pomyślnie. Modem Huawei E367u-8 HSPA+ spełnia wymagane warunki (cena 100zł.). Można bez żadnych problemów surfować po internecie. Pozdrawiam J.K.
jank
 
Posty: 21
Rejestracja: 23 Sie 2013
Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski

Aero2 w Kiano Pro 10 Dual

Postprzez Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka » 25 Mar 2014, o 00:00

Hej,
Na jakiej podstawie wysuwasz wniosek, że w sklepie - chyba chodziło o Tabletoid.pl ( na Krzywy.pl nie ma oferty sprzedaży modemów 3G) jest modem , który nie współpracuje z Aero? Czy miałeś w ręku ten modem marki m-Life i testowałeś go pod Aero???
My go specjalnie testowaliśmy - inaczej nie oszukiwalibyśmy potencjalnych nabywców - i z kartą Aero2 działa doskonale!
Proszę nie wypisywać na forum niepotwierdzonych i niesprawdzonych informacji !! Jeśli się nie jest czegoś pewnym na 100% , to lepiej w ogóle nic nie pisać.
Ja bym się2 razy zastanowił, zanim zacząłbym oskarżać kogoś o nieprawdę. :kijemgrozi:
Jeśli ktoś podaje na swoim serwisie jakąś informację, to z reguły nie jest ona wyssana z palca.
Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka
 
Posty: 256
Rejestracja: 13 Sie 2012
Miejscowość: Kraków

Modem do Internetu przez Aero2 na tablet Kiano 10 duo pro

Postprzez jank » 27 Mar 2014, o 16:14

Witam! Piotrze 'krzywy-senior' Krzyworączka » Nie miałem na myśli ani najmniejszej intencji komuś zrobić nieprzyjemność ani oczernić. Po prostu, mimo mojego wieku, nie jestem biegły w tych nowościach. Ponieważ mój tablet nie ma wbudowanej karty 3G chciałem dokupić urządzenie żeby mieć internet przez Aero2. Nie umie już teraz powiedzieć gdzie wyczytałem że opisane przeze mnie urządzenie będzie działać bez problemu. Więc go nabyłem i faktycznie działa. A mój opis wiązał się ze stwierdzeniem faktu że udało mi się uruchomić internet. Za moje błędy serdecznie przepraszam i proszę wybaczenie za mój nietakt. Pozdrawiam J.K.
jank
 
Posty: 21
Rejestracja: 23 Sie 2013
Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski


Wróć do Nowości / Aktualności / Ciekawostki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości