World of Tanks Blitz problem

- gdy nie znajdziesz wyżej odpowiedniego działu, pisz tu

World of Tanks Blitz problem

Postprzez Mruk44 » 9 Sty 2015, o 11:49

Zainstalowałem World of Tanks z Google play ale nie mogę pobrać reszty plików bo aplikacja widzi tylko 1 GB wolnego miejsca na karcie SD a jest 3,66 GB (tyle widzi tablet) ,tablet jest po wripe,karta sd sformatowana specjalnie dla tej apki.
Jak rozwiązać ten problem? Szukałem w internecie ale nic nie ma.
Mruk44
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Wrz 2014

Do: World of Tanks Blitz problem

Postprzez marcus » 9 Sty 2015, o 18:21

a w pamięci stałej nie możesz zainstalować?

może niewłaściwy system plików przy formacie?
marcus
 
Posty: 510
Rejestracja: 13 Lut 2014

Do: World of Tanks Blitz problem

Postprzez Mruk44 » 10 Sty 2015, o 16:17

marcus napisał(a):a w pamięci stałej nie możesz zainstalować?

może niewłaściwy system plików przy formacie?


Pamięć wewnętrzna to tylko 1 GB więc się nie da.
Karta SD kilkakrotnie formatowana w tablecie i na PC,włożyłem też inną kartę SD. bez rezultatu nadal apka widzi tylko 1GB na karcie SD.
Mruk44
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Wrz 2014

Do: World of Tanks Blitz problem

Postprzez jacek111 » 13 Sty 2015, o 01:12

A inne apki widzą kartę? Sam tablet widzi kartę - zdjęcia i filmy można normlanie kopiować?

Możesz spróbowąć dwóch rozwiązać - w niektórych wersjach androida aplikacje nie mogą zapisywać na kartę, więc jak jest aktualizacja andka dostępna to polecam zrobić albo po prsotu wgrać jakąs sprawdzoną wersję z neta.

Dwa - są aplikacje, które zamieniają kartę z pamięcią wewnętrzną ale ponoć lepiej zrobić to samemu. Wtedy aplikacje "widzą" odwrotnie - to co karcie jest jako pamięć wew a karta. Tutaj masz jak to zrobić http://www.dobreprogramy.pl/DeliVeriuS/ ... 55447.html
jacek111
 
Posty: 658
Rejestracja: 17 Lut 2014

Do: World of Tanks Blitz problem

Postprzez Mruk44 » 14 Sty 2015, o 13:37

Obawiam się że na moim tablecie ta gra się nie uruchomi choć aplikacja się zainstaluje . Tablet widzi kartę SD i pamięć USB. Mam tablet : http://www.morele.net/tablet-esperanza-dream-tab-10-1-etb103-592569/
Mruk44
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Wrz 2014

Do: World of Tanks Blitz problem

Postprzez marcus » 14 Sty 2015, o 21:25

fakt, może być problem z wydajnością.... Zakładałem że instalowałeś na sprzęcie, na którym gra powinna pójść. JEdnak jesli bardzo zależy Ci na tej grze to polecam pobróbować te metody co wypisał Jacek111. Byc może pójdzie na jakiś niższych detalach itp. (jeśli jest taka opcja w grrze, nie wiem nie grałem akurat w WoT)
marcus
 
Posty: 510
Rejestracja: 13 Lut 2014


Wróć do Pozostałe dyskusje o grach i oprogramowaniu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość